02 Ocak 2012

Kefirli Yumurta

Sağlık açısından oldukça faydalı olan kefiri günlük olarak tüketiyorum. Dolabımda hep bulunur yani annem sağolsun :) Ne zaman birlikte alışverişe çıksak kefir çok faydalı deyip bir kendine bir de bana alır canımm :)

Pazar sabahı canım krep çekince evde süt kalmadığını farkettim. Su ile yapılıncada sevmiyorum, tercih meselesi. Baktım kefir bana bakıyor hemencik katıverdim yumurtama ve gayet lezzetli bir sonuç elde ettim. Hafif ekşimsi tadı ile yumurtayı iyice havalandırdı ve dolgun, kalınca, pufur pufur ve yumuşacık bir krebimiz oldu.

Panpankedi tavsiye eder.






4 yorum:

  1. aaa cnm olabilirmiş demek ki gerçekten nasıl kabarmış börek gibi olmuş kefirin faydaları o kadar çok ki cnm çoçuklara bile içirmeliyiz aslında deniycem bu ayça cım teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. lezzette bir farklılık oldumu????

    YanıtlaSil
  3. Hiç aklıma gelmezdi üstelik kefiri de çok severim bu haftasonu hemen deneyeceğim. Görüntüsü çok güzel ellerine sağlık afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarınız için teşekkürler hanımlar.

    Bal Anne, tadında farklılık olmadı. Annem de sordu ekşi olmadı mı diye :) Hayır kesinlikle olmadı. Aynı yazdığım gibi, daha kabarık pufur pufur, yumuşak bir krep oldu. Ekşilik olmadı.

    YanıtlaSil