11 Ocak 2012

hafif mi hafif palamut buğulama

Balık Buğulama...Balık herkese iyi gelir. Hem hafif hem de lezzetlidir. Tam da zamanı hem de. Balık  A, K ve B grubu vitaminleri açısından çok zengin bir besin. Biz ailecek çok severiz ve haftada 2 bazen 3 gün yeriz. Balık diyabet seyri açısından da bana çok iyi geliyor. Tüm şekerli arkadaşlara tavsiyedir ki, üşenmeyin. En azından bir patates bir soğanla atıverin fırına ve miğdeniz de bayram etsin, şekeriniz de :) Rahat edersiniz.


Steamed Fish... fish dishes are good for everyone. Because it is light and tasty. So it is very good for diabetes. There are A, K and B vitamins in fish. I eat this meal 2 or 3 times in a week...and it is very simple..2 fish, 1 potato, 1 onion, 1 little lemon and olive oil. That's it! I recommend it to all my friends with diabetes.





2 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor.
    Vakti geçmeden, geçtimi yoksa, yapmak lazım.

    Ellerinize sağlık.
    Özenmiş anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  2. evet geçti :(

    yalnız balıkçılarda küçüklerinden palamut görürsün onlar ithal palamut ama tadları çok güzel. görürsen al hiç çekinme buğulaması gayet güzel oluyor. Şile palamudu yani yerlisi yok artık. Aman sakın kimseye inanıpta tanesini 8-10 liraya sattıkları balıkları almayın. Tadları feci,çok kanlı ve kırmızı ekşimsi bir eti var çünkü yerli değiller.

    Neyse gevezelik etmeyeyim.

    Sağol Çiğdem :)

    YanıtlaSil