03 Aralık 2011

Bol Kalsiyum Bol Bol...

Sabah 'Kuşburnulu Yoğurt' Akşam 'Pekmezli Süt'...

Yoğurdu da sütü de çok seven panpan biri olarak bu ikiliyi farklı ürünlerle desteklemeyi severim. Mesela, sabahları kalktığımda ve gün içerisinde ara öğün olarak yediğim yoğurdumun üzerine kuşburnu marmeladı ki, yapımı çook zor ve zahmetli olan bu reçel bana yine köyden gelmekte, sütümün içine de pekmez (dut, keçiboynuzu vs. hepsini çok severim) katmayı seviyorum. Kesinlikle tavsiye edilir.

Çocuklarınıza yoğurdu ve sütü bu şekilde tüketmeyi sevdirin ve işlenmiş katkılı ürünlerden uzak tutun.

Neyi alıştırırsanız o tarafa gideceklerdir. Damak en başta şekilleniyor çünkü.

Hepinize sağlıklı günler.
































Sütün içine pekmez katıp biraz da muz atarsanız blenderdan geçirince hani satılan milkshakeler varya aynı onlar gibi oluyor. Kakaolu süt görüntüsü de var :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder